Organisatie-ontwikkeling en interim management
 
Een masterclass anders leren kijken…

Een masterclass anders leren kijken…

Ik heb in 2019 eens een blog geschreven over “De parallel tussen bedrijfsvoering en fotografie”. Fotografie is een hobby van me, heeft me creatiever gemaakt en me anders leren kijken. In de fotografie heb je knoppen om aan te draaien om beelden te kunnen creëren. Je doet dat met een eigen stijl, die leidt tot een compositie die past bij hetgeen je wilt oplossen. In de bedrijfsvoering is dat niet anders. Ook daar moet maatwerk worden geleverd. Geen organisatie is immers hetzelfde. Het is belangrijk om je in je werk te blijven ontwikkelen. Anders raak je achter en word je minder effectief. In de fotografie is dat niet anders. Het leren van anderen die weer op hun eigen manier kijken is essentieel. Dat brengt je stappen vooruit.

Ik vond het daarom heel leuk een “masterclass landschapsfotografie” te volgen bij foto-pro Frank Geraedts. Frank is niet alleen fotograaf, maar van huis uit ook bedrijfskundige. Leuk om zijn verhaal eens te horen. Hij leert je anders kijken, maar het levert ook nog eens leuke plaatjes op…