Thom Verleg

Het ondersteunen van organisaties om het beter te doen. Beter in de manier waarop zaken zijn ingericht; het op orde brengen van de bedrijfsvoering. Dat is waar mijn ambitie ligt en waar ik goed in ben…

Aangenaam kennis te maken. Ik ben Thom Verleg en woonachtig in Venray.

Mijn missie als organisatieontwikkelaar en interim manager is het ontwikkelen en verbeteren van de bedrijfsvoering van mijn opdrachtgevers. Met een resultaatgerichte aanpak en in verbinding met de mensen om me heen, zet ik stappen vooruit. Daar word ik enthousiast van! Ingrediënten om er voor de organisaties waar ik voor werk het beste uit te halen.

Ik word de laatste tijd regelmatig gevraagd voor opdrachten met een stevige ICT-component. Meestal in combinatie met het verbeteren van de bedrijfsvoering. Variërend van het ontwikkelen van visie op ICT tot het implementeren van een nieuwe infrastructuur of het migreren naar een ander ICT-platform. Mijn bedrijfskundig inzicht en ICT-kennis vormen samen een sterk tandem om te komen tot een verbeterde bedrijfsomgeving.

Zullen we samenwerken?

Thom Verleg

Breed georiënteerd en verbindend

In mijn werk staat de ontwikkeling van organisaties voorop…

Ik geef nooit op. Problemen zet ik graag om in mogelijkheden en voor een grote dosis verantwoordelijkheid loop ik niet weg. Door mijn open en betrokken karakter en handelen ben ik in staat om als een sterke verbinder op te treden en afstanden tussen afdelingen of functies binnen een organisatie te verkleinen. Het feit dat ik integer handel en mijn afspraken nakom, ligt hierbij aan de basis. Ik hecht er veel waarde aan om een korte lijn met mijn opdrachtgever te hebben.

Door regelmatig tussentijds te evalueren en zaken bij te schaven, wordt het optimale resultaat bereikt. Een resultaat waar de opdrachtgever vooruitgang mee boekt en waar ik trots op ben!

Thom Verleg is breed georiënteerd en verbindend

Het creëren van de beste organisatie

Een optimale organisatie is altijd in ontwikkeling…

Graag help ik organisaties bij het aanbrengen van focus in hun bedrijfsvoering. Dat doe ik samen met de medewerkers.  Aan de hand van een (aan te scherpen) missie en visie, benoem ik met hen speerpunten voor sturing en innovatie. We brengen in kaart wat hiervoor nodig is en vooral welke cultuurelementen hierbij horen. Soms blijkt hieruit, dat de organisatie-inrichting zelf ook aanpassingen behoeft. Aan de hand van deze bouwstenen wordt het mogelijk om veranderingen door te voeren. Aanpassingen die horen bij de doelstellingen waar de organisatie voor staat. Ik heb deze aanpak al verschillende keren met succes toegepast.

Laatste blogs

Wie wordt mijn opvolger in Voorhout…
In oktober 2018 ben ik als interim directeur bedrijfsvoering gestart bij de Stichting Fioretti Teylingen in Voorhout. De vraag is nu wie mij gaat opvolgen bij deze onderwijsorganisatie in de...
Lees verder... "Wie wordt mijn opvolger in Voorhout…"
Onderwijs zonder goede ICT is nauwelijks meer denkbaar…
De groei van het onderwijs is afhankelijk van ICT De ontwikkeling van kunstmatige intelligentie is sterk in opkomst. Op verschillende universiteiten zijn er opleidingen te volgen, die je meer inzicht...
Lees verder... "Onderwijs zonder goede ICT is nauwelijks meer denkbaar…"