Organisatie-ontwikkeling en interim management
 

Wie wordt mijn opvolger in Voorhout…

In oktober 2018 ben ik als interim directeur bedrijfsvoering gestart bij de Stichting Fioretti Teylingen in Voorhout. De vraag is nu wie mij gaat opvolgen bij deze onderwijsorganisatie in de Duin – en Bollenstreek.

Inmiddels is de organisatie zodanig ontwikkeld, dat er een functieprofiel is gemaakt voor mijn opvolger. De vacature is terug te vinden op de website van de Stichting Fioretti Teylingen en op die van Meesterbaan.

Het betreft een verantwoordelijke functie met mooie mensen in een leuke organisatie. Iets voor jou?

Een passage uit de vacaturetekst:

De afdeling bedrijfsvoering is volop in beweging. Na de komst van een ad-interim directeur bedrijfsvoering, zoeken wij per komend schooljaar een directeur bedrijfsvoering om de verdere ontwikkelingen in goede banen te leiden. Met het doel de afdeling bedrijfsvoering (en uiteindelijk de Stichting) door te ontwikkelen. Onze visie is om de afdeling bedrijfsvoering volgens een regieconcept in te richten.

Op het bedrijfsvoeringsvlak treed je op als businesspartner van onze bestuurder en de leden van de directie. De directie bestaat uit de voorzitter van het College van Bestuur en vijf directeuren van een zestal goed bekend staande scholen voor voortgezet onderwijs in de Bollenstreek. Als directeur bedrijfsvoering maak je deel uit van de directie. Binnen onze Stichting zorgen ongeveer 670 enthousiaste medewerkers ervoor dat zo’n 5500 leerlingen kwalitatief goed onderwijs krijgen.

Als directeur bedrijfsvoering ben jij degene die het voortouw neemt bij professionalisering en doorontwikkeling. Hierbij richt je je onder meer op ICT, facilitaire dienstverlening, kwaliteit- en procesbeheersing, financiën, personeel & organisatie en duurzaamheid.

Vacature Stichting Fioretti Teylingen