Breed georiënteerd en verbindend

In mijn werk staat de ontwikkeling van organisaties voorop…

Een gedreven verbinder

In mijn werk staat de ontwikkeling van organisaties voorop, toch verlies ik daarbij mijn eigen groei en de zaken die ik belangrijk vind niet uit het oog. Om maar met de deur in huis te vallen: ik geef nooit op. Problemen zet ik graag om in mogelijkheden en voor een grote dosis verantwoordelijkheid loop ik niet weg. Door mijn open en betrokken karakter en handelen ben ik in staat om als een sterke verbinder op te treden en afstanden tussen afdelingen of functies binnen een organisatie te verkleinen. Het feit dat ik integer handel en mijn afspraken nakom, ligt hierbij aan de basis. Ik hecht er veel waarde aan om een korte lijn met mijn opdrachtgever te hebben. Door regelmatig tussentijds te evalueren en zaken bij te schaven, wordt het optimale resultaat bereikt. Een resultaat waar de opdrachtgever vooruitgang mee boekt en waar ik trots op ben!

Verbinden…

 

Breed georiënteerd

Iemand die mijn curriculum vitae bekijkt, ziet dat ik tot op heden voornamelijk actief ben geweest binnen non-profitorganisaties, zoals zorg- en onderwijsinstellingen of de politie. Dit is te verklaren door mijn grote maatschappelijke betrokkenheid. Ik ben onder andere lid van de raad van toezicht van een stichting die zich inzet voor de opvang van dak- en thuislozen.

Mijn ervaring en specialisatie in de non-profitsector staan een uitdaging bij een commerciële organisatie niet in de weg. Sterker nog: ik zie dit als een uitdaging die ik met twee handen wil aangrijpen. De werkwijze waar ik gebruik van maak, is overal toepasbaar en ik ben ervan overtuigd dat mijn inzichten uit de non-profitsector ook vanuit een commerciële invalshoek van grote waarde kunnen zijn.