Organisatie-ontwikkeling en interim management
 
Wie wil er met mij een foto gaan maken van zijn favoriete landschap?

Wie wil er met mij een foto gaan maken van zijn favoriete landschap?

Niet iedereen weet het. Maar ik ben een enthousiaste hobbyfotograaf. Ik richt me in mijn vrije tijd graag op het vastleggen van landschappen, natuur, details en reizen. Ik houd een blog bij en je kunt me ook terugvinden op Instagram. Nu ben ik voortdurend op zoek naar mooie locaties om te fotograferen. Wat me nu heel erg leuk lijkt, is om jouw favoriete landschap (in Nederland weliswaar) samen met jou vast te leggen. Kun je niet fotograferen? Geen probleem. Ik leg je graag de basisbeginselen uit. Ben je iemand die al wel bekend is met fotografie? Dan leer ik graag van jou of wisselen we tips en truuks uit.

Mijn belofte aan jou; een leuke middag of ochtend, een hoogwaardige foto van je favoriete landschap (kun je inlijsten) en een goed gesprek. Wat heb je nodig? Buiten een paar wandelschoenen en goede zin, verder niets. Mail me of bel me. Ik word hier nu al blij van.

Thom Verleg – 06-40877410